Gemalto is now part of the Thales Group, find out more.

You are here

Can't access GPIO on EHS6 | Thales IoT Developer Community

November 5, 2014 - 10:15am, 8142 views

Hi all,

Until few days ago I had no problems reading and writing IO's using the AT commands on my evaluation board and my own board.

After using my latest midlet version, I can't access the GPIO on both boards.

Here are some traces from commands I've tried already:

Normal 0 false false false EN-US X-NONE HE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"***** New Roman","serif";}

at OK

AT^SGIO=6 ERROR

AT^SCPIN=? ERROR

at OK

AT^SCPIN=? ERROR

AT^SCPIN=1,4 ERROR

AT+CMEE=2 OK

AT^SCPIN=1,4 +CME ERROR: Unknown

AT^SCPIN=0,4 +CME ERROR: Unknown

AT^SCPIN=0,4 ERROR

 

^SYSINFO: 200

AT^SCPIN=? ERROR

AT^SCPIN=1,4 ERROR

AT^SCPIN=1,4,0 ERROR

AT^SCPIN=1,4,1 ERROR

AT^SCFG=? ^SCFG: "Call/ECC",("0"-"255")

^SCFG: "Gpio/****/ASC1",("std","gpio","rsv")

^SCFG: "Gpio/****/DAI",("std","gpio","rsv")

^SCFG: "Gpio/****/DCD0",("std","gpio","rsv")

^SCFG: "Gpio/****/DSR0",("std","gpio","rsv")

^SCFG: "Gpio/****/DTR0",("std","gpio","rsv")

^SCFG: "Gpio/****/FSR",("std","gpio","rsv")

^SCFG: "Gpio/****/HSIC",("std","gpio","rsv")

^SCFG: "Gpio/****/PULSE",("std","gpio","rsv")

^SCFG: "Gpio/****/PWM",("std","gpio","rsv")

^SCFG: "Gpio/****/RING0",("std","gpio","rsv")

^SCFG: "Gpio/****/SPI",("std","gpio","rsv")

^SCFG: "Gpio/****/SYNC",("std","gpio","rsv")

^SCFG: "GPRS/AutoAttach",("disabled","enabled")

^SCFG: "Ident/Manufacturer",(25)

^SCFG: "Ident/Product",(25)

^SCFG: "MEopMode/SoR",("off","on")

^SCFG: "MEShutdown/Fso",("0","1")

^SCFG: "Radio/Band",("1"-"511")

^SCFG: "Radio/OutputPowerReduction",("0","1","2","3","4")

^SCFG: "Serial/Interface/Allocation",("0","1","2","3"),("0","1","2","3")

^SCFG: "Serial/USB/DDD",("0","1"),("0"),(4),(4),(4),(63),(63),(4)

^SCFG: "Tcp/IRT",("1"-"60")

^SCFG: "Tcp/MR",("1"-"30")

^SCFG: "Tcp/OT",("1"-"6000")

^SCFG: "Tcp/WithURCs",("on","off")

^SCFG: "Trace/Syslog/Otap",("0","1"),("null","asc0","asc1","usb","usb1","usb2","usb3","usb4","usb5","file","udp"),("1"-"65535"),("0"-"125"),("buffered","secure"),("off","on")

^SCFG: "Userware/Autostart",("0","1")

^SCFG: "Userware/Autostart/Delay",("0"-"10000")

^SCFG: "Userware/DebugInterface",,("0"-"255"),("0"-"225"),("0","1")

^SCFG: "Userware/DebugMode",("off","on")

^SCFG: "Userware/Passwd",("0"-"8")

^SCFG: "Userware/Stdout",("null","asc0","asc1","usb","usb1","usb2","usb3","usb4","usb5","file","udp","system"),("1"-"65535"),("0"-"125"),("buffered","secure"),("off","on")

^SCFG: "Userware/Watchdog",("0","1","2")

 

OK

Thanks in advance,

Shaul