Gemalto is now part of the Thales Group, find out more.

You are here

error at^sjam=0 | Thales IoT Developer Community

Sharon

April 2, 2018 - 7:46am, 1519 views

Hi!

I was getting the error on the command

at^sjam=0,"a:/org.eclipse.paho.sample.mqttv3app.jad",""

ERROR

Any idea why this happen? I have check my sjam=4 to ensure there is no same file title. JIC, below is my at^scfg command with the response.    

at^scfg?

^SCFG: "Audio/Loop","0"

^SCFG: "Call/ECC","0"

^SCFG: "Call/Ecall/AckTimeout","5000"

^SCFG: "Call/Ecall/Callback","0"

^SCFG: "Call/Ecall/CallbackTimeout","43200000"

^SCFG: "Call/Ecall/Msd","0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000"

^SCFG: "Call/Ecall/Pull****","0"

^SCFG: "Call/Ecall/SessionTimeout","20000"

^SCFG: "Call/Ecall/StartTimeout","5000"

^SCFG: "Call/Speech/Codec","0"

^SCFG: "GPRS/AutoAttach","enabled"

^SCFG: "Gpio/****/ASC1","gpio"

^SCFG: "Gpio/****/DAI","gpio"

^SCFG: "Gpio/****/DCD0","std"

^SCFG: "Gpio/****/DSR0","std"

^SCFG: "Gpio/****/DTR0","std"

^SCFG: "Gpio/****/FSR","gpio"

^SCFG: "Gpio/****/HSIC","gpio"

^SCFG: "Gpio/****/PULSE","gpio"

^SCFG: "Gpio/****/PWM","gpio"

^SCFG: "Gpio/****/RING0","gpio"

^SCFG: "Gpio/****/SPI","rsv"

^SCFG: "Gpio/****/SYNC","gpio"

^SCFG: "Ident/Manufacturer","Cinterion"

^SCFG: "Ident/Product","EHS6"

^SCFG: "MEShutdown/Fso","0"

^SCFG: "MEShutdown/sVsup/threshold","0","0"

^SCFG: "MEopMode/CFUN","0","1"

^SCFG: "MEopMode/Comp1",""

^SCFG: "MEopMode/Dormancy","0","0"

^SCFG: "MEopMode/ExpectDTR","current"

^SCFG: "MEopMode/ExpectDTR","powerup"

^SCFG: "MEopMode/SoR","off"

^SCFG: "Radio/Band","511"

^SCFG: "Radio/Mtpl","0"

^SCFG: "Radio/OutputPowerReduction","4"

^SCFG: "Serial/Interface/Allocation","1","1"

^SCFG: "Serial/USB/DDD","0","0","0409","1E2D","0058","Cinterion Wireless Modules","EHx",""

^SCFG: "Tcp/IRT","3"

^SCFG: "Tcp/MR","10"

^SCFG: "Tcp/OT","6000"

^SCFG: "Tcp/WithURCs","on"

^SCFG: "Trace/Syslog/OTAP","0"

^SCFG: "URC/Ringline","local"

^SCFG: "URC/Ringline/ActiveTime","2"

^SCFG: "Userware/Autostart","1"

^SCFG: "Userware/Autostart/Delay","0"

^SCFG: "Userware/DebugInterface","0.0.0.0","0.0.0.0","0"

^SCFG: "Userware/DebugMode","on"

^SCFG: "Userware/Passwd",

^SCFG: "Userware/Stdout","asc0",,,,"off"

^SCFG: "Userware/Watchdog","0"

OK

Thanks.